Norlas logo

Tunnemme suomalaiset hiukset ja pohjolan säiden hiuksille asettamat vaatimukset

Ainutlaatuista osaamista hiuskategoriassa jo seitsemän vuosikymmentä

Per Erik Ståhle perheineen aloitti luonnonmukaisten shampoiden ja hiustuotteiden kehittämisen Helsingin Punavuoressa jo 1920-luvulla. Perhe myi tuotteita ovelta ovelle sekä hienoston rohdoskauppoihin. Vuonna 1942 perustettiin Biozell-Ståhle niminen yritys, joka muutettiin Norlas Oy:ksi vuonna 1943. Biozell jatkoi yrityksen tuotenimenä. Tehdas perustettiin Helsingin Kalevankadulle ja liiketoiminta jatkoi kehitystään.

Norlas on aina vastannut suomalaisten hiushoidon ja -muotoilun tarpeisiin ajan hengessä. 50-luvun tupeerauksiin kehitetty hiuskiinne on myynnissä edelleen. 80-luvun kiharat ja permanentit toivat valikoimiin geelit ja muotovaahdot. Biozell-tuotteet ovat osa suomalaisen työn historiaa. Yrityksessä on aina vaalittu suomalaista luovuutta ja osaamista. Suomalaisten kuluttajien mielipiteet ja toiveet ohjaavat tuotekehitystämme ja tarjontaamme.

Norlas on asiantunteva kumppani

Norlas on asiantunteva kumppani hiuskategoriassa sekä päivittäistavarakaupalle että hiusalan ammattilaisille. Jatkamme Biozell-brändin kehitystä ja pyrimme tuomaan valikoimiin myös muita ajankohtaisia uutuustuotteita.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Yhteystietomme

Norlas Oy
Petikontie 20
01720 Vantaa
puh. +358 9 862 36621
fax. +358 9 862 36630
info@norlas.fi

Tutustu Norlasiin tarkemmin:

Norlas.fi